Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu gibi olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Esbak bünyelarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, tuzakışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Müstacel çıkış kapıları gestaltsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları sahaı terk etmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma iye olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Sertifikalı yangın kapıları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube bünyesında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve haza olmalıdır.

Anıtkabir'deki nizamı çiğneyen İmamoğlu'na görevlilerden müdahale: İzin alınması gerekiyor

Özellikle lüzumlu olan çıkış kapılarının kapalı olduğu ve bu durumun faciayı henüz da derinleştirdiği anlatım edildi.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini sağlamlayarak insanların elan emin bir şekilde tahliye olmasına yangın kapısı yardımcı

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak strüktürlmalıdır. Bapnın aklık çaldatmaışmasını sağlamak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna rabıtalı olarak bileğdavranışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en şık fiyata satın başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page